Jump to content

BUN VENIT PE

Sunte o comunitate infiintata in anul 2010, iar de atunci ne axam doar pe GAMING in special pe serverele de counter-strike. Suntem una dintre cele mai active si vechi comunitati din Romania. Bucura-te de serverele noastre si de echipa noastra administrativa care este foarte prietenoasa si sociabila.

CS.RAII.RO

CONNECT

TS.RAII.RO

CONNECT

REGULAMENT


Guest
 Share

Recommended Posts

REGULAMENT PLAYERI

 

Se sanctioneaza cu ban permanent urmatoarele:

Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke, anti flash, no-recoil

Folosirea de modele sau skinuri care creaza avantaje fata de ceilalti playeri
Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat sau injuraturi grave la adresa adminilor
Folosirea tintei de AWP
Reclama intentionata (in mod repetat de catre acelasi jucator) catre alte servere/forumuri/site-uri 
 

Limbajul vulgar/caracter licentios sau jigniri pe server se sanctioneaza cu GAG 3-5 minute/10 minute / kick / ban 120 minute in functie de gravitatea situatiei

NU aveti voie sa dati retry dupa gag si retry daca muriti la inceput de runda - slay / ban 10 minute

Nickul trebuie sa contina minim 3 caractere

Pe hartile de awp nu aveti voie cu arme. Nu aveti voie sa va urcati pe harti (ex. nuke) sau la ultimul etaj din turnul de pe cbble- advertisment/ slay / ban 10 minute

Pentru a anunta un codat, folositi say_team@ + numele suspectului

Jocul este free in limita bunului simt, atata timp cat Tero planteaza bomba iar CT face DEFUSE

Nu faceti rush în primele 30 sec - slay/ kick/ ban 10 min

NU faceti spam rebuy cu HE/FLASH/SMOKE- se sanctioneaza cu slay/kick

Daca folositi limbaj vulgar la adresa adminilor in cererile UNBAN (fara ca dvs sa fi fost provocat/a in aceeasi cerere) riscati ca aceasta sa vi se respinga. Cererea unban se va face in termen de maxim 3 zile de cand ati primit banul.

 

 

REGULAMENT ADMINI

 

Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente! Regulamentul este pentru toti, indiferent ca exista grade de rudenie, prieteni, iubiti etc.  Functia de admin este o obligatie, nu un privilegiu! Aveti datoria de a va comporta exemplar fata de ceilalti playeri care va cer sfaturile. Pastrati un limbaj model.

Este interzisa imprumutarea sau folosirea accesului de catre alta persoana decat cea a adminului. Orice abatere de la aceasta regula va duce la pierderea accesului.

Adminii au obligatia de a fi activi pe server. (exceptie fac Ownerii, care pot verifica activitatea adminilor prin oricare alt mojloc)

Adminii au obligatia de a se conecta pe forum in fiecare zi. Nerespectarea acestei reguli duce la advertisment/retrogradare

Nu este permis adminilor să admineze și pe alte servere.

NU folositi comenzi pe alti colegi admini! - advertisment/ retrogradare/ remove (in functie de gravitatea situatiei)

NU dati ban fara dovada! Nu cereti WG. Incercati sa dati banuri in baza la demo/ss, bazandu-va pe experienta dvs in adminat. 

Daca un admin foloseste o comanda care a fost deja accesata de alt admin (cum ar fi un vot peste alt vot, gag/ungag peste comanda altui admin, schimbare de mapa etc)- Asa ceva nu toleram si sanctionam adminul in cauza in functie de situatie

Deciziile pe server vor fi luate de adminul mai mare in grad care este prezent. Ex: ati dat un vot nepotrivit, sau este o mapa nepotrivita- adminul cel mai mare in grad prezent pe server are dreptul de a interveni si de a anula un vot total nepotrivit

Niciun admin nu are dreptul de a interveni intr-o cearta dintre alti 2 colegi admini. Fiecare admin va raspunde pentru propriile actiuni. "Impaciuitorii" au deseori efectul de a intarata mai mult lucrurile, deci sa se abtina. 

Nu intaratati alti colegi admini la cearta! Abtineti-va de la comentarii rautacioase! - advertisment/ suspend

Nu folositi un limbaj neadecvat in fata playerilor. Toate discutiile legate de adminat, forum, administratia serverului vor fi duse doar pe chatul adminilor, u@ 

La o cerere unban/ reclamatie, adminii au la dispozitie maxim 24 de ore pentru prezentarea unei dovezi. In caz de neprezentare a dovezii, playerul va primi unban, iar adminul advertisment/suspend/downgrade. Adminul este obligat sa pastreze dovada banului cel putin 3 zile.

Nu faceti abuz si nu folositi in interes propriu comenzile: amx_say / amx_tsay / amx_csay  . Aceste comenzi se folosesc pentru a anunta un link pentru ss/demo/ultima runda etc.

Daca cineva a gresit, incercati sa ii explicati diplomat, intr-o maniera civilizata, fara sa aveti un 'ton' superior! 

Daca un admin lipseste mai mult de 14 zile, are obligatia de a-si anunta absenta la sectiunea INACTIVITATE/RETRAGERI

NU banati playerii pe clasa de IP! Cine va fi prins ca a banat o clasa de IP va fi drastic sanctionat.

Cand stati spectatori, folositi comanda amx_inv.

Nu dati kick playerilor afk/ spec ! Exceptie doar cand serverul este full, atunci veti incepe sa eliminati cate 1 player afk, pe masura ce serverul se umple iar cu noi playeri activi.

Up-urile se vor stabili in urma voturilor adminilor care detin deja gradul respectiv. Exemplu: esti admin si vrei sa optezi pentru gradul de moderator. Adminii care vor avea dreptul sa voteze sunt cei care detin deja gradul de MODERATOR,  s.a.m.d . 

Pentru gradul de Co-owner nu se face cerere. Propunerea se face din partea stafului superior, urmand ca acesta sa voteze.

Atat jucatorii cat si adminii NU au voie sa faca monitor folosind TS3/ Skype / Discord etc.

Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc). Se vor sanctiona motivele de genul: "pa / iesi / injurii etc."

Daca un Co-Owner/ Owner este implicat intr-o reclamatie, se va anunta un DETINATOR pentru solutionarea problemei.

Atunci cand este anuntat un codat, aveti obligatia de a anunta reclamantul prin psay / say ca verificati suspectul sau ca nu e cazul, dupa situatie.

Pentru cerere slot nu se voteaza. Cererea se va accepta cu conditia ca in ultimele 6 luni playerul sa fi fost activ, luandu-se in seama si un comportament exemplar pe server.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 0
  • Guest locked this topic
  • Guest featured, pinned and unfeatured this topic
  • Guest unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...