Jump to content
Browse Activity Gallery Downloads STAFF

Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BaJeNNNac

Admin public
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BaJeNNNac last won the day on January 31

BaJeNNNac had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About BaJeNNNac

Recent Profile Visitors

190 profile views
 1. Pai rezolvarea ar trebui sa vina de la persoana care are interesul ( tu ) si nu de la persoana care are alegerea de partea sa (eu ) si ai ma refer la faptul ca eu pot merge inainte cu browserul asa cum e , nu e interesul meu sa rezolv problema , pe cand de partea opusa , tu ar trebui sa faci ceva in privinta asta (daca sta in competenta ta ).. daca 30 de persoane isi fac/ au cont tu stai sa le spui la fiecare in parte " faci asa , asa " nu cred. Uni fac , alti zic pas. Acum generalizam , excludem persoanele principale din discutia asta .. noi doi , amandoi , tu si eu!
 2. STEAM ON + ore sa zicem. Succes!
 3. Asta e o prima problema care persista mai demult si anume , cand pun clickul pe numele tau ar trebui sa-mi apara mini profilul tau , fara sa dau click pe el (nume) dar nu merge . ai imagine mai jos (PRIMA ) ! A doua problema , incercand sa pun imagine de mai jos pe LINK in da eroarea care o vezi in ceea de a doua imagine , full screen!
 4. Bine -ai venit! Lycanian sa pensionat , e alt bagabond Lyca care-l vezi tu aici!
 5. Vad ca esti foarte insistent cu cererile astea , deranjant de insistent! - Ore ai , activ esti + STEAM ON! Sper ca odata cu obtinerea accesul , interesul tau fata de server , de a juca sa se mentina sau chiar sa sporeasca! Nu mai raspunde la propria cerere , ai rabdare!
 6. Te-as sfatui sa joci doar STEAM ON daca ai dupa cum ai mentionat mai sus , nu vad motivul pt care ai juca si fara din moment ce deti unu! -Nu ai ore suficiente , trebuia atasat link GT totusi! Si ca o mica ironie fraza asta : " In principiu da dar momentan nu pot " e ceva gen " sa zicem ca da , sa speram ca nu " ( am indraznit sa-l plagiez pe marele nostru poet VIOREL ) CONTRA din partea mea , mai lucreaza la cerintele cerute si revino cu o noua cerere dupa intervalul de timp cerut!
 7. Salut! Vad ca esti Steam ON si ai jucat decat vreo 2h pe serverul nostru , ceea ce nu e suficient .. mai mult ai petrecut pe cele de war . Mai acumuleaza ore si revino cu alta cerere , momentan CONTRA!
 8. Eu din cate am vazut baiatul asta nu prea stie sa vorbeasca cand e intrebat ceva , nu vede chatul atunci cand e pe server sau pur si simplu se face ca ploua! L-am intrebat de 2x sau 3 , numai tin minte daca e default din cate imi aduc aminte vorbeam ca idiotul singur , am crezut ca nu e romna dar uite surpriza .. deci eu totusi am facut un pic de efort totusi sa scriu randurile astea , nu-s chiar asa de important incat sa ma fac ca nu vad cererea asta! - Eu sunt contra pe baza atitudini lui!
 9. Probabil ca , confund dar parca am mai avut un admin cu acest nick name .. in fine .. - Cererea adecvata , indeplineste cerintele cerute. - Dupa felul cum a redactat imi pare baiat cuminte si constiincios. - Steam ON , merita o sansa! PRO.
 10. Hai ca esti cam tinerel , ma asteptam sa ai macar 30 . E o samanta de poet in tine care este in plin proces de crestere/dezvoltare .. aici facand referire la redactarea textului de mai sus.
×
×
 • Create New...