Jump to content

BUN VENIT PE

Sunte o comunitate infiintata in anul 2010, iar de atunci ne axam doar pe GAMING in special pe serverele de counter-strike. Suntem una dintre cele mai active si vechi comunitati din Romania. Bucura-te de serverele noastre si de echipa noastra administrativa care este foarte prietenoasa si sociabila.

CS.RAII.RO

CONNECT

TS.RAII.RO

CONNECT

wow

Admini public
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by wow

 1. Salut. Ai dreptate Real Madrid. Dar datoria adminului mai ales daca esti reclamat pe u@ e sa te verifice. Aici nu e vorba de frustare ci de faptul ca asta e treaba lui. Joci bine si curat, a fost dovedit, spor la joc. Ai fost admin stii bine ce flux e pe chat-ul adminilor Reclamatia nefondata. Deci @ lyca din punctul meu de vedere e TC aici cu intelgere din partea lui Real care stie bine meseria de admin.
 2. Ok. Daca voi considerati ca am gresit, luati masurile necesare. Bogdan cred ca a zis ce a avut de spus, eu nu vreau sa mai adaug nimic.
 3. O sa se vada stai linistit dar asta o sa demonstreze cat de mult inseamna cuvantul tau si nu stiu cat te avantajeaza, stii foarte bine lucrul asta si cred ca am avut destul bun simt. Ai facut reclamatia, acum sa -i lasam pe cei in masura sa decida, nu isi au rostul alte discutii, cel putin din partea mea, am spus ce am avut de spus. Acum am vazut edit ul lui Bogdan. Toate reclamatiile pe care le am sunt la fel ca a ta, oameni deranjati ca primesc ban dupa ce ne injura. E totusi un joc sa stii.
 4. Degeaba pui domnul Bogan un screen cu 2 mesaje care iti convin tie pentru ca in log se vede toata discutia, tinand cont ca esti jucator vechi aici, ti.am dat doar 3 minute gag pentru toate jignirile alea, iar ban -ul de 20 de minute cu toate ca meritai mai mult l-ai primit pentru ca ai continuat sa ma jignesti cand a intrat Ichris care iti ia apararea fara aiba idee ce s-a intamplat. Acel jucator pe care l-ai reclamat a fost banat in momentul cand l-am prins, daca l-ai anuntat nu inseamna ca in urmatoarele secunde primeste ban. Ichris10, aveam pretentii la tine sincer , nu trebuie reactionam pe prietenii ci pe regulament. Rog pe cineva sa puna toata discutia din log ca sa vada toata lumea motivul reclamatiei lui Bogdan. Zi frumoasa.
 5. Si eu am votat, dar nu postez 😄
 6. Voi chiar faceti reclamatii din orice? la tine help a devenit un obicei cum nu iti convine ceva sa faci o reclamatie. Te crezi mai presus decat oricine. Daca erai asa bun cum de altfel pretinzi, erai acceptat in staff dar se pare ca ai si tu problemele tale. Parerea mea e ca deja se intrece masura cu topic-uri de genul asta.
 7. Probabil absent din pacate, in nici o zi de luni nu sunt disponibil mai devreme de ora 22. Totusi o sa iau legatura cu colegii in cazul in care o sa fiu absent. Leu, faci conferinta wpp
 8. Sunt mai multi care merita si sunt vechi pe aici, si da, unul dintre ei e alynutz, dar cum spui si in introducerea propunerii ca aceste masuri se iau printr.o sedinta a celor care au putere de decizie, degeaba ne dam cu parerea pe aici, dat fiind regulamentul, sa -i lasam pe ei sa traga concluziile astea. Iar cat tine de vot chiar daca e doar informativ de la mine are pro.
 9. AM VOTAT: Nick server: wow TOPG: DA TOP-100: DA SV-TOPLIST: DA
 10. PRO si de la mine, te-am vazut activ pe server si joci si la ore in care nu prea sunt admini.
 11. Contra, vorbeste urat pe server si nu respecta regulamentul nici cand este atentionat. E activ, joaca bine, dar comportamentul lasa de dorit.
 12. Midnight 9. Nu dau 10 ca Lyca merita mai mult.
 13. Bun, tinand cont ca e cerere unban si nu altceva, cine e in masura, sa ii dea unban. Multumesc de informatii Midnight.
 14. Am verificat imediat dupa ce i-am dat ban pozele din link si sunt in regula. Mie pur si simplu nu mi-a aparut link-ul trimis de el, mi l-a dat un coleg. Nu stiu care a fost problema.
×
×
 • Create New...