Jump to content

[Tutorial] Rezolvare eroare „Info string length exceeded”

D E A L E R -

Recommended Posts

Salut,

Deoarece am văzut că mulți admini primesc eroarea „Info string length exceeded” în consolă atunci când își setează parola de admin (setinfo _pw), m-am documentat puțin și am găsit rezolvarea pentru aceasta care este una foarte simplă și pe care o voi prezenta mai jos.

Întâi de toate trebuie să aveți CS-ul închis. Apoi mergeți în folderul unde aveți jocul instalat (de exemplu, dacă aveți jocul pe Steam locația trebuie să fie următoarea: Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike). În folderul cstrike o să găsiți config-ul cu numele config.cfg pe care îl deschideți și căutați linii precum cele de mai jos:

• setinfo "prefix1" "parola1"
  • setinfo "prefix2" "parola2"
  • setinfo "prefix3" "parola3"

Ștergeți aceste linii și salvați fișierul (config-ul). ATENȚIE! Liniile sub forma setinfo "lang" "en" NU* trebuie șterse!

Dacă config-ul pe care îl aveți nu este unul special și nu conține setări custom, puteți fișierul cu totul pentru că în momentul în care deschideți CS-ul acesta se va crea automat. Această metodă este una mult mai simplă și nu mai este nevoie să deschideți fișierul și să căutați liniile menționate mai sus.

Cam asta este rezolvarea, una foarte simplă după cum v-am spus și mai sus.

Baftă și succes la fraguri! 🍻