D E A L E R - Posted August 24 Share Posted August 24 Salutare răilor! Deoarece comunitatea noastră se bazează pe o multitudine de servere de diferite moduri, ne-am decis să oferim câteva servere gratuite, spre administrare, care sunt găzduite pe un server VPS potent cu un procesor i7-12700KF, memorie RAM DDR4 și stocare premium SSD. Serverele beneficiază de cea mai bună protecție AntiDDOS oferită de către cei de la GazduireJocuri.Ro. În acest moment avem pe stoc 1 server de FIVEM, 1 server de Counter-Strike 2 și 1 server de Counter-Strike 1.6. Toate serverele beneficiază de accese complete pentru administrarea acestora. De asemenea, oferim și baze de date dar și subdomeniu (nume.raii.ro) în cazul în care doriți un panel pentru serverul respectiv. Pentru a cere un server nu o să impunem un anume model, cine este interesat și dorește să primească un server de lungă durată este rugat să lase un răspuns (reply) la acest topic prin care să ne spună ce server dorește, ce planuri are cu acesta dar și prin ce metode dorește să promoveze serverul. Raii România, Echipa Administrativă 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacu Posted August 26 Share Posted August 26 Vreau si eu un server de 1.6. Il fac de BB sa se joaca Maduti, MRS, Zed si eu. Moteda de promovare : TIKTOK si mai zic si la rude. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted August 27 Author Share Posted August 27 Acum 10 ore, Nacu a spus: Vreau si eu un server de 1.6. Il fac de BB sa se joaca Maduti, MRS, Zed si eu. Moteda de promovare : TIKTOK si mai zic si la rude. Lasă-mi un mesaj pe discord [dealer1945] cu email, user și parolă. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawbones Posted August 27 Share Posted August 27 Acum 11 ore, Nacu a spus: Vreau si eu un server de 1.6. Il fac de BB sa se joaca Maduti, MRS, Zed si eu. Moteda de promovare : TIKTOK si mai zic si la rude. I-am trimis lui @Mădutudatele de conectare. Pentru orice problema ma contactati. Succes baieti! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted August 29 Author Share Posted August 29 #update Momentan nu mai am servere de CS 1.6 pe stoc însă mai am unul de CS2 și unul de FIVEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts