Al3x Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Prenume: Alex Vârstă: 31 Locație: Romania Modalități de contact: PM, sau discord - al3x8597 Ocupație: Muncitor + cs16, boost, forumuri Pasiuni: cs16, forum, boost, servere, scripter De unde ai auzit de comunitatea RAII ROMÂNIA?: Va stiu de cand eram micut Ce părere ai despre comunitatea noastră?: Sunteti la inceput de drum dinou, dar mi se pare o comunitate pusa la punct, si destul de bine organizate si forumurile si subforumurile Câteva cuvinte despre tine: O poză cu tine (opțional): Imi place sa ajut, sa cunosc lume noua, sa mai pierd vremea pe cs16. Transmite-le un mesaj celorlalți membrii de pe comunitate: Bine vam gasit pe toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sawbones Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Salut @Al3x, Bine ai venit la noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yanderewolf12 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 WELCOME! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ToDay is Good Day Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Welcome Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D E A L E R - Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Bine ai venit! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DANI S. Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Salut 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate