Lutherkov Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Aici toată lumea are dreptul de a veni cu o propunere pentru a îmbunătăți experiența pe server, postarea se face după modelul de mai jos. Numele tău pe server: Descrie propunerea: Link(dacă este cazul): Cu ce crezi că propunerea ta poate ajuta serverul: 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
+L a z a r u s Postat Septembrie 22 Partajează Postat Septembrie 22 Numele tău pe server: L a z a r u s Descrie propunerea: Mesajele de tip anunț și așa mai departe să fie scrise și în engleză, nu numai în română. Și poate fontul puțin schimbat în ceva mai atractiv ochiului. Link(dacă este cazul): - Cu ce crezi că propunerea ta poate ajuta serverul: Sunt și playeri străini care mai repede ar ști engleză, așa că ar fi un ajutor pentru toată lumea să-și ia informațiile de bază din acele anunțuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lutherkov Postat Septembrie 22 Autor Partajează Postat Septembrie 22 42 minutes ago, L a z a r u s said: Numele tău pe server: L a z a r u s Descrie propunerea: Mesajele de tip anunț și așa mai departe să fie scrise și în engleză, nu numai în română. Și poate fontul puțin schimbat în ceva mai atractiv ochiului. Link(dacă este cazul): - Cu ce crezi că propunerea ta poate ajuta serverul: Sunt și playeri străini care mai repede ar ști engleză, așa că ar fi un ajutor pentru toată lumea să-și ia informațiile de bază din acele anunțuri. Rezolvat. Toate mesajele au fost traduse in engleza. 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
+L a z a r u s Postat Septembrie 30 Partajează Postat Septembrie 30 (editat) Numele tău pe server: L a z a r u s Descrie propunerea: Adaugarea mai multor efecte de voci pentru killstreak. De exemplu, mai sunt și ownage, eagle eye, și așa mai departe. Pe server-ul vechi îmi amintesc ca erau. Link(dacă este cazul): https://cso.fandom.com/wiki/Kill_FX https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=301515 Cu ce crezi că propunerea ta poate ajuta serverul: Sunt destui playeri cărora le plac efecteze astea și se ambitionează să joace ca să le și audă. Un fel de ASMR pe cs 1.6 Editat Septembrie 30 de L a z a r u s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lutherkov Postat Septembrie 30 Autor Partajează Postat Septembrie 30 Acum 30 minute, L a z a r u s a spus: Numele tău pe server: L a z a r u s Descrie propunerea: Adaugarea mai multor efecte de voci pentru killstreak. De exemplu, mai sunt și ownage, eagle eye, și așa mai departe. Pe server-ul vechi îmi amintesc ca erau. Link(dacă este cazul): https://cso.fandom.com/wiki/Kill_FX https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=301515 Cu ce crezi că propunerea ta poate ajuta serverul: Sunt destui playeri cărora le plac efecteze astea și se ambitionează să joace ca să le și audă. Un fel de ASMR pe cs 1.6 Rezolvat. A fost introdus 'QUAKE SOUNDS'. 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
+L a z a r u s Postat Octombrie 5 Partajează Postat Octombrie 5 Numele tău pe server: L a z a r u s Descrie propunerea: Cred că o mică ajustare la beneficiile VIP ar fi ok. Mă refer mai mult la DMG/hit. Au fost câteva plângeri până acum cum că damage-ul dat de către noi ar fi prea mare... Exemplu: 70 dmg/hit on body pe deagle. Prin urmare, cel puțin pentru VIP-ul normal aș propune ca damage-ul să fie redus la 1.5x în loc de 2x. Sau poate chiar scos, cum vor și ceilalți. Eu aș propune următoarele beneficii în funcție de VIP-ul achiziționat/primit: 1. VIP Silver: 120HP, Speed, Unlimited ammo clip, Knife skins (nu toate, doar câteva) = 10 euro/lună 2. VIP Gold: 120HP, Speed, 1.5x DMG increase, Unlimited Ammo clip, Speed, Gravity, Knife Skins (majoritatea) = 15 euro/lună 3. VIP Platinum: 120HP, 120 Armour, 2x DMG increase, Speed, Gravity, Unlimited Ammo clip, Flash Grenade, Knife Skins (toate + unul exclusiv) = 25 euro/lună Ajustari prețuri, beneficii la ce am propus se pot face, desigur și aș propune ca primul pachet să fie oferit adminilor (din oficiu) în caz că se dorește totuși oferirea unui VIP către aceștia. Link(dacă este cazul): - Cu ce crezi că propunerea ta poate ajuta serverul: Echilibarea jocului. Cine dorește să aibă avantaje, să bage mâna în buzunar. În acest fel evităm să mai plece playeri de pe server din cauza diferențelor mari de puteri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lutherkov Postat Octombrie 5 Autor Partajează Postat Octombrie 5 Modificările aduse sunt: Vip Silver: HP mărit la 115, posibilă adăugarea unor skin-uri pe cuțite și oferirea adminilor a acestui grad, în funcție de activitate, iar pentru playeri se oferă celor care intră pe serverul de discord. Vip Gold: Damage scăzut la 1.5, în rest aceleași bonusuri. Iar Vip Platinum nu o să fie adăugat pe server, cel puțin momentan, pentru că oferă un bonus mare față de celelalte și pentru că 2 grade de Vip sunt destule. Dacă mai ai alte idei suplimentare la propunere te aștept cu reply. Acum 8 ore, L a z a r u s a spus: Numele tău pe server: L a z a r u s Descrie propunerea: Cred că o mică ajustare la beneficiile VIP ar fi ok. Mă refer mai mult la DMG/hit. Au fost câteva plângeri până acum cum că damage-ul dat de către noi ar fi prea mare... Exemplu: 70 dmg/hit on body pe deagle. Prin urmare, cel puțin pentru VIP-ul normal aș propune ca damage-ul să fie redus la 1.5x în loc de 2x. Sau poate chiar scos, cum vor și ceilalți. Eu aș propune următoarele beneficii în funcție de VIP-ul achiziționat/primit: 1. VIP Silver: 120HP, Speed, Unlimited ammo clip, Knife skins (nu toate, doar câteva) = 10 euro/lună 2. VIP Gold: 120HP, Speed, 1.5x DMG increase, Unlimited Ammo clip, Speed, Gravity, Knife Skins (majoritatea) = 15 euro/lună 3. VIP Platinum: 120HP, 120 Armour, 2x DMG increase, Speed, Gravity, Unlimited Ammo clip, Flash Grenade, Knife Skins (toate + unul exclusiv) = 25 euro/lună Ajustari prețuri, beneficii la ce am propus se pot face, desigur și aș propune ca primul pachet să fie oferit adminilor (din oficiu) în caz că se dorește totuși oferirea unui VIP către aceștia. Link(dacă este cazul): - Cu ce crezi că propunerea ta poate ajuta serverul: Echilibarea jocului. Cine dorește să aibă avantaje, să bage mâna în buzunar. În acest fel evităm să mai plece playeri de pe server din cauza diferențelor mari de puteri. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum