anubis Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 (editat) Prenume: Oscar Vârstă: 21 ani Locație: Brazilia Modalități de contact: https://steamcommunity.com/id/anubisown | Discord: anubisown Ocupație: Dezvoltator Software Hobby-uri și pasiuni: fotbal, games, muzica, stiu unele instrumente De unde ai auzit de comunitatea RAII ROMÂNIA?: ALFA discord Ce părere ai despre comunitatea noastră?: este frumos, pana acum e bine organizat Câteva cuvinte despre tine: Sunt brazilian, care am cunoscut servere romanesti in 2015, cand am inceput sa joc furien. Nu m-am oprit niciodata sa-l joc, de fapt furien este mod mea preferat. Am avut deja si un server furien clasic, din pacate CS 1.6 este pe moarte si nu mai poate fi sustinut fara boost. Imi place foarte mult tara ta, sper ca intr-o zi o pot vizita. Oricum, in acesti ani multi in comunitati, am avut si alte nicks. BruXo, SayWhat?!, KLYSMAN, Bee^ . Dar ultimul a fost SayWhat?!, poate ma voi intoarce la el, sau nu, a fost cel cu care am stat cel mai mult Editat Septembrie 17 de anubis 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DANI S. Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Welcome ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sawbones Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Bine ai venit la noi! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Bine ai venit! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
olamamicheguapa Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Welcome Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D E A L E R - Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Bine ai venit! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yanderewolf12 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 WELCOME! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin Ș. Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Welcome on the community! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ToDay is Good Day Postat Septembrie 18 Partajează Postat Septembrie 18 Wlm 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate