RAII Postat August 11 Partajează Postat August 11 În acest topic se postează în prealabil modificările aduse comunității, de la modificări ale interfaței comunității până la modificări tehnice. Dacă ai o sugestie ce crezi că va îmbunătăți experiența utilizatorului pe forumul RAII România te rog să deschizi un topic în această secțiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sawbones Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 Pe lângă modificările aduse până în acest moment, am activat și semnăturile. De astăzi, fiecare utilizator își poate adăuga o semnătură. Setări cont / Semnătură 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D E A L E R - Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 În urma unei propuneri fost adăugat în footer un block special care arată toți utilizatorii care au vizitat forumul în ultimele 24 de ore (poză). 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sawbones Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Am adăugat topicurile de interes în partea superioara a forumului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sawbones Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 Am scos La 23.09.2024 la 13:46, Sawbones a spus: Am adăugat topicurile de interes în partea superioara a forumului Și am adăugat serverele active și poplare ale comunității. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum