D E A L E R - Posted August 11 Share Posted August 11 Salutare și bine v-am găsit! Deoarece de curând am redeschis această comunitate, suntem în căutare de persoane serioase care să facă parte din staff-ul comunității și care să ajute la buna administrare, moderare și promovare a comunității RAII.RO. Așadar, ne-am decis să deschidem o nouă campanie de recrutare unde toate persoanele interesate pot aplica pentru gradele Administrator, Super moderator și Moderator. Deși gradele se oferă gratuit, avem un set de cerințe, nu multe, ci puține, dar clare: vârsta minimă pentru a intra în staff este de 16 ani; timp zilnic cel puțin o oră acordat comunității; participarea la ședințele organizate de către administrație; minim 25 de post-uri pentru a evita inactivitatea după primirea gradului (* regulă scoasă momentan, în momentul aplicării nu aveți nevoie de posturi). Nu contează vechimea și numărul de posturi în momentul aplicării. Activitatea este obligatorie după ce ați primit gradul. Model de aplicație: Nume: Vârstă: Contact: Pentru ce funcție dorești să aplici?: De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Cât timp poți aloca zilnic comunității?: Alte detalii: Nu are rost să ne lungim, cine dorește să intre în staff-ul comunității și să ne ajute la dezvoltarea acesteia este liber să o facă printr-o aplicație în acest topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted August 20 Author Share Posted August 20 #up Campanie activă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted August 25 Author Share Posted August 25 #up Campanie activă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted August 26 Share Posted August 26 Nume: Andrei Vârstă: 21 ani Contact: Discord: andreei2102 Pentru ce funcție dorești să aplici?: Administrator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Din punctul meu de vedere am o experienta in acest domeniu si pot sa vin cu un plus comunitatii. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da, am mai facut parte din staff, tot pe comunitate administrata de DEALER Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 1-3 ore, depinde de zi Alte detalii: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacu Posted August 26 Share Posted August 26 Nume: Nacu Vârstă: 23 Contact: Discord: ykaru22 Pentru ce funcție dorești să aplici?: Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: M-o pus Maduti Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 20min zilnic Alte detalii: Va rog frumos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted August 27 Author Share Posted August 27 Acum 13 ore, Andrei a spus: Nume: Andrei Vârstă: 21 ani Contact: Discord: andreei2102 Pentru ce funcție dorești să aplici?: Administrator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: Din punctul meu de vedere am o experienta in acest domeniu si pot sa vin cu un plus comunitatii. Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da, am mai facut parte din staff, tot pe comunitate administrata de DEALER Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 1-3 ore, depinde de zi Alte detalii: - Acceptat, dar momentan în probe. Apucă-te de treabă. Acum 11 ore, Nacu a spus: Nume: Nacu Vârstă: 23 Contact: Discord: ykaru22 Pentru ce funcție dorești să aplici?: Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?: M-o pus Maduti Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?: Da Cât timp poți aloca zilnic comunității?: 20min zilnic Alte detalii: Va rog frumos Acceptat ca Super moderator. Apucă-te de treabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted August 29 Author Share Posted August 29 #up Campanie activă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 1 Share Posted September 1 #up Campanie activă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 5 Share Posted September 5 #up Campanie activă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E A L E R - Posted Monday at 03:48 PM Author Share Posted Monday at 03:48 PM #up Campanie activă în continuare! În acest moment avem nevoie urgentă de 2 Administratori activi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawbones Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Campanie staff activă. Avem nevoie de Moderatori/Super moderatori. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olamamicheguapa Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Nume:Valentin Vârstă:22 Contact: pm si ts3 Pentru ce funcție dorești să aplici?:Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:ca sa ajut Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:da Cât timp poți aloca zilnic comunității?:1 2 ore Alte detalii:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawbones Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 oră în urmă, olamamicheguapa a spus: Nume:Valentin Vârstă:22 Contact: pm si ts3 Pentru ce funcție dorești să aplici?:Moderator De ce dorești grad pe comunitatea noastră?:ca sa ajut Ai mai făcut parte din staff-ul unei comunități?:da Cât timp poți aloca zilnic comunității?:1 2 ore Alte detalii:- Acceptat . Zona de moderare Zonă gaming & IT . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts