Jump to content

BUN VENIT PE

RAII ROMANIA

Sunte o comunitate infiintata in anul 2010, iar de atunci ne axam doar pe GAMING in special pe serverele de counter-strike. Suntem una dintre cele mai active si vechi comunitati din Romania. Bucura-te de serverele noastre si de echipa noastra administrativa care este foarte prietenoasa si sociabila.

CS.RAII.RO

CONNECT

NORD.RAII.RO

CONNECT

TS.RAII.RO

CONNECT

CS.RAII.RO

CONNECT

NORD.RAII.RO

CONNECT

TS.RAII.RO

CONNECT

TryThis

Membrii
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TryThis last won the day on September 13 2021

TryThis had the most liked content!

Country

 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TryThis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

 1. Ban Information Name: TryThis SteamID: STEAM_0:0:17573958 Reason: aim Unban Time: Ban Permanent Admin Name: banditul Admin SteamID: STEAM_1:0:1686669109 Revin, după o perioadă de timp, cu o nouă cerere unban și o reclamație în același loc pentru a scuti din timp: Rog deținătorii serverului să verifice banările date astăzi, deoarece s-au dat în serie, fără motiv și unor jucători care erau evident curați/aveau o atitudine corespunzătoare. Eu, cel puțin, am văzut 2 ban-uri date la 60-70 secunde de la efectuarea comenzii amx_ss pe 2 useri. Mai trist este că amândoi erau STEAM-USERI, ca mine. În cazul meu nu s-au făcut poze deoarece, vezi Doamne, mi s-ar fi făcut un demo pentru aimbot - așa deduc. Sunt foarte curios să-l văd!!! Mai ales că eram cu mouse-ul pe moarte (se descarcă bateria și nu se mai comportă cum trebuie). Ca întotdeauna, aveți mare atenție pe cine luați în STAFF. Dacă știe să utilizeze două-trei comenzi de AMXModX nu înseamnă că și știe ce va face cu ele. Cel mai mult contează starea de spirit a jucătorului, care în acest context e... mai puțin bună. Jucătorii știind că pot fi banați în orice moment pot părăsi permanent serverul. O seară bună!
 2. Ban Information Name: TryThis IP: 5.12.127.134 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban Admin Name: 46 LEU Admin SteamID: STEAM_1:0:1802439530 Cu această ocazie, pentru a scuti din timp și efort voi anexa și o reclamație: Adminul sus-menționat se pare că n-are deloc experiență, atât în gaming cât și în gestiunea AmxModX, deoarece: - A executat comanda de banare doar pe spuse și păreri proprii fără să facă o verificare (deduc asta deoarece nu a fost nici măcar 2 secunde spectator). Ca simplu utilizator/player în tranzit, pot spune atât: oamenii care intră să joace, o fac de plăcere. Există o mare probabilitate ca, dând de staff al cărui competență lasă de dorit, s-ar putea să nu se mai întoarcă. Mulțumesc!
×
×
 • Create New...