SISKO 0 Posted March 8 Share Posted March 8 Nick-ul tau : Sisko Prenume : Oktay Varsta : 22 Locatie : Constanta Sex : Masculin Jocurile preferate : De unde ai aflat de Raii.ro : Alte precizari : Salut, am jucat mai de mult aici, chiar am avut si admin chiar. A fost o perioada cand forumul era down si serverul nu prea mergea bine, dar nu mi aduc aminte mai exact acum cat timp. Cred ca am jucat cu numele de Sisko, imi mai aduc aminte de cativa membri de aici precum Lyca, Rebeka, Claus. Sunt placut suprins sa vad ca inca sunteti activ. Salutari tuturor! 0 Quote Link to post Share on other sites
Administrator lyca 5 Posted March 9 Administrator Share Posted March 9 Bine ai revenit! 0 Quote Link to post Share on other sites
banditul 0 Posted March 12 Share Posted March 12 Salutare Sisko..bine ca ne-ai mai gasit 0 Quote Link to post Share on other sites
[Ro]Rebeka 4 Posted March 12 Share Posted March 12 Bine ai revenit. Daca nu esti doar in vizita si vrei sa iti reiei activitatea de admin, imi dai mesaj privat. 0 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts