Welcome to Raii Romania

ATENTIE!

NU FACETI MAI MULTE CONTURI!

ASTEPTATI APROBAREA INREGISTRARII DUMNEAVOASTRA DE CATRE UN ADMINISTRATOR!

APROBAREA SE FACE IN CATEVA MINUTE!

CONTURILE MULTIMPLE VOR FI STERSE!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Forums

 • Steam Group

  RaII.Ro Join Group  Join Chat
  No information given.

  Members
  308

  In-Game
  1

  Online
  16

  In-Chat
  16

 • Steam users

  𝖆𝖖𝖚𝖆𝖉𝖔𝖑𝖋
  0 hrs in the last 2 weeks
  desinity
  0 hrs in the last 2 weeks
  Shadow
  0 hrs in the last 2 weeks
 • Today's Birthdays

  1. -ToTo-
   -ToTo-
   (23 years old)
  2. L3vis
   L3vis
   (31 years old)
 • Latest topics

 • Latest statuses

 • Posts

  • In cazul în care sunteti deranjati pe unul din canalele publice/private, va rugam contactati un Administrator, Super-Moderator, Moderator sau Helper. - Nu percepem nici un fel de taxa pentru canale permanente sau grade pe server .  - Nu tratati un membru al Administratiei Raii.RO cu disrespect, in caz contrar se vor aplica sanctiuni .     Regulament General  - TS.Raii.Ro este un server public, unde orice utilizator poate intra !  - Nu folositi nickname-uri sau descrieri jignitoare/obscene ! - Nu folositi avatare jignitoare/obscene ! - Evitati sa folositi un limbaj vulgar/jignitor ! - Nu puneti muzica decat pe Camerele de Muzica sau pe canalele private, DOAR cu acordul Channel Adminului ! - Nu va plimbati de pe un canal pe altul, deranjand utilizatorii mai multor canale. - Reclama catre alte comunitati duce la banarea permanenta !  - Gradele se acorda in functie de contributia la buna functionare a serverului de TeamSpeak 3 ( numar de membrii adusi, vechime, comportament civilizat si matur ... )  - Pentru a reclama un abuz sau o problema, sunteti rugati sa contactati o persoana Administrativa, sa-i expuneti problema dumneavoastra si sa-i aratati si o dovada, pentru a lua masuri ! - Daca intr-adevar ai citit regulamentul va trebuii sa mentionezi in cererea de grad "Am luat la cunostinta si voi respecta regulamentul."    Regulament Admini - Stati pe server doar cu nick-ul pe care ati primit gradul respectiv ! ( Daca doriti sa va schimbati nickname-ul, va rog sa instiintati o persoana Administrativa ! ) - Interveniti doar atunci cand sunteti contactati ! - Nu intrati pe canale private, daca nu aveti aprobarea unui Channel Admin ! - Nu aveti voie sa va dati channel admin altor persoane, decat detinatorilor de canale permanente ( private ) !  - Nu faceti canale la Servere publice, decat daca exista o cerere pe forum ! - Raspundeti cererilor prin pm ( private message ) ale utilizatorilor de creare a canalelor permanente ! - Dupa ce ati creat un canal pe TS aveti obligatia sa va scoateti "Channel adminul" dupa respectivul canal ! - Pe "Camera Administrativa" au voie doar persoanele Administrative ! - Nu dati grade persoanelor care nu au microfon doar daca va confirma cineva ca este o persoana adusa de el.    Informatii Canale Permanente - Numele unui canal permanent nu trebuia sa contina semne/simboluri ! - Numele oricaruii canal nu trebuie sa contina cuvinte vulgare/jignitoare/obscene ! - Numele oricarui canal trebuia sa aiba minim 3 caractere ! - La cererea unui canal permanent, nu se accepta mai mult de 2/3 Subcanale ! - Canalele Permanente vor fi sterse doar daca activitatea acestora lasa de dorit, sau daca regulamentul nu este respectat de catre persoanele acelui canal !     TOTI ADMINII SI SOLICITANTII DE GRAD PE SERVER (HELPER, MODERATOR, SUPER-MODERATOR) AU OBLIGATIA SA CITEASCA REGULAMENTUL SI SA DEA UN SINGUR REPLY CU Am luat la cunostinta ! Orice postare in plus va fi stearsa iar autorul avertizat !

Anunturi

Va asteptam alaturi de noi pe canalul de TEAMSPEAK3. Pentru alte informatii accesati categoria din index-ul comunitatii!

Proiecte

WAR-AREA Counter Strike 1.6 este proiectul principal al comunității RAII ROMÂNIA, in prezent avem un server de mix, unde sunt organizate diverse activitati. Chiar și-n prezent proiectul este într-o continuă dezvoltare, el rămâne în continuare proiectul principal al comunității.

VIP CS.RAII.RO - Plata PayPal

DONATII - Raiffeisen Bank